Livrare Si Retur

Fara griji! Ai 30 zile in care poti returna produsele si cost zero pentru inlocuirea unui produs comandat cu un altul, in acest interval.

Termen de livrare - incepand cu a doua zi lucratoare, pentru comenzile plasate pana la ora 15.00.

Termenul de livrare se calculeaza din momentul plasarii comenzii (pentru modalitatea de plata Ramburs), respectiv a confirmarii platii (pentru OP si plata cu cardul).

Receptionarea comenzilor
Programul de prelucrare a comenzilor de catre operatorii nostri de site este 9:00- 16:00, de Luni pana Vineri. Aveti posibilitatea de a selecta produse si de a efectua comenzi indiferent de ora, insa pentru comenzile plasate in afara intervalului orar mentionat anterior, termenul de livrare va fi considerat din urmatoarea zi lucratoare.

Dreptul de retragere din contract, denuntarea contractului si politica de retur

Conform legislatiei romane, Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta (dreptul de retragere din contract), in termen de 30 zile calendaristice din momentul din care a intrat in posesia produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

In cazul in care, din greseala, ati primit un alt produs decat cel comandat, sau produsul primit este defect sau nu corespunde intocmai cu specificatiile din site, ne asumam costurile de retur si vom depune toate eforturile pentru a va inlocui produsul cat mai repede.In cazul in care nu se doreste inlocuirea produsului, veti primi banii inapoi, in maximum 14 zile calendaristice.

Comerciantul, in cazul in care nu poate executa contractul din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata , in cazul platii cu card bancar sau OP, trebuie rambursate de Comerciant in termen de maximum 14 zile calendaristice.

Indiferent de motiv, Clientul poate returna produsele comandate, in termen de 30 zile calendaristice de la data receptionarii comenzii 
In acest caz, Clientul trebuie sa transmita inainte de expedierea coletului , o notificare care sa contina numarul comenzii, numele si prenumele , produsele pe care doreste sa le returneze si contul sau bancar, la adresa de email : office@lecashmereheritage.com
In cazul in care schimbarea produsului nu este posibila sau nu se doreste, Comerciantul va rambursa suma aferenta in contul bancar al Clientului, in maximum 14 zile calendaristice.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra printr-o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, sau e-mail.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Rambursarea sumelor pentru produsele retur, indiferent de motivul returului, se face in contul bancar al titularului comenzii, conform informatiilor trimise de catre Client.. In acest sens, Clientul va comunica prin intermediul formularului de retur contul IBAN, banca si numele complet al titularului de cont, in vederea efectuarii transferului. Comerciantul nu se face raspunzator de transmiterea eronata sau incompleta a datelor pentru efectuarea platii produselor returnate.